Wie wij zijn

Onze praktijk is open, betrouwbaar, zorgvuldig, gemoedelijk, zorgzaam en vooral veelzijdig. We zetten ons met plezier in voor onze cliënten. We bekijken wat u nodig heeft en geven u advies en/of behandeling op maat.

Machteld van Bavel

Zorgzaam, vrolijk en open. In mijn werk ben ik respectvol, speels en flexibel.
Ik behandel voornamelijk kinderen (vanaf 2 jaar) met problemen in de spraak- en taalverwerving, afwijkende mondgewoonten (OMFT) bij jonge kinderen en adolescenten, nasaliteit en stemproblemen. Daarnaast behandel ik volwassenen met stem- en spraakproblemen. Om mijn vakkennis te verbreden en te verdiepen volg ik regelmatig cursussen en workshops.

Locatie
Heemstede

Lisette Chorus

Ondernemend, zorgzaam en open. In mijn werk ben ik tactvol, enthousiast en creatief.
Ik behandel zowel kinderen als volwassenen met stemklachten of -wensen en uiteenlopende logopedische stoornissen. Ik heb op verschillende terreinen cursussen en symposia gevolgd en doe dat nog regelmatig. Mijn belangstelling gaat ook uit naar volwassenen met neurologische stoornissen, deze behandel ik in de praktijk, maar ook op medische indicatie aan huis.

Locatie
Hillegom