Wie wij zijn

Onze praktijk is open, betrouwbaar, zorgvuldig, gemoedelijk, zorgzaam en vooral veelzijdig. We zetten ons met plezier in voor onze cliënten. We bekijken wat u nodig heeft en geven u advies en/of behandeling op maat.

Machteld van Bavel

Zorgzaam, vrolijk en open. In mijn werk ben ik respectvol, speels en flexibel.
Ik behandel voornamelijk kinderen (vanaf 2 jaar) met problemen in de spraak- en taalverwerving, afwijkende mondgewoonten (OMFT) bij jonge kinderen, adolescenten en volwassenen en nasaliteit. Om mijn vakkennis te verbreden en te verdiepen volg ik regelmatig cursussen en workshops.

Locatie
Heemstede

Lisette Chorus

Ondernemend, zorgzaam en open. In mijn werk ben ik tactvol, enthousiast en creatief.
Ik behandel zowel kinderen als volwassenen met stemklachten of -wensen. Ik ben stottertherapeut voor volwassenen en kinderen. Daarnaast behandel ik dysfagie (volwassenen met slikproblemen bijvoorbeeld na neurologisch letsel).

Locatie
Hillegom