Machteld van Bavel

 

Ik ben Machteld van Bavel, zorgzaam, vrolijk en open. In mijn werk ben ik respectvol, speels en flexibel.

Ik ben in 1995 afgestudeerd als logopedist op de Hogeschool in Leiden.
Daarna heb ik in diverse werkvelden ervaring opgedaan als logopedist. Ik heb o.a. gewerkt op een SBO-school voor kinderen met ernstige spraak- en taalstoornissen, in een ziekenhuis, bij de GGD en heb enkele waarnemingen in vrijgevestigde praktijken gedaan.
Sinds 2003 werk ik met veel plezier in mijn praktijk in Heemstede. Daarnaast werk ik sinds 2017 als logopedist voor de gemeente Bloemendaal (preventieve logopedie).

Ik behandel voornamelijk kinderen (vanaf 2 jaar) met problemen in de spraak- en taalverwerving, afwijkende mondgewoonten (OMFT) bij jonge kinderen, adolescenten en volwassenen en nasaliteit. Om mijn vakkennis te verbreden en te verdiepen volg ik regelmatig cursussen en workshops.